Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, acceptati modul in care utilizam cookie-urile. Mai multe detalii      ×
 
Apeluri umanitare

STIMAŢI COLEGI

Din când în când suntem nevoiţi să facem apel la dumneavoastră, la toată lumea, pentru a încerca să ajutăm pe cineva din lumea poliţiştilor români.

Deseori, dumneavoastră aţi reuşit să treceţi de toate mizeriile pe care vremea de acum le pune între gândurile noastre omeneşti bune şi posibilitatea reală de a ajuta pe cineva. Şi, vă mulţumim.

De această dată este vorba despre o colegă din Giurgiu. Ea se luptă să îşi salveze copilul, o fetiţă de 3 ani, care este atinsă de o gravă afecţiune craniană. Există speranţe de vindecare şi s-a decis operarea ei, în Olanda.

Din păcate, viaţa care ar trebui să fie cooperantă cu cei care fac bine, din dragoste, celor mici o încearcă nedrept de mult pe colega noastră, Leontina PRODAN, din Giurgiu.

În aceeaşi săptămână cu diagnosticarea fetiţei sale Miruna, o altă ameninţare medicală s-a aşezat peste familie. Soţul colegei noastre a fost anunţat de chirurgi că are cancer. La doar 41 de ani. Dar şi pentru el, există şanse dacă va fi operat, la timp, în Austria.

Leontina PRODAN, de la Centrul de Formare şi Perfecţionare a Cadrelor – Giurgiu, vrea să îşi aducă acasă şi în viaţă soţul şi copilul.

Ea se va lupta pentru acest lucru. Vă rugăm să o ajutaţi!

Contul unde puteţi vira sumele de bani colectate este următorul:

RO05BPOS19007061243RON01, deschis la BancPost, sucursala Giurgiu, pe numele Prodan Leontina, CNP 2681018520021