Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, acceptati modul in care utilizam cookie-urile. Mai multe detalii      ×
 
Apeluri umanitare

Dragi colegi, prieteni de suflet, oameni buni,

Dorim să împărtăşim cu dumneavoastră un caz dureros despre care avem cunoştinţă şi pe care sperăm să nu îl ocoliţi. Vă mulţumim anticipat pentru orice ajutor umanitar veţi putea oferi spre alinarea suferinţelor unui fost poliţist greu încercat.

Este vorba despre ISTRATE OVIDIU-DANIEL, care în prezent este trecut în rezervă cu gradul doi de invaliditate, fiind luat în evidenţele Clinicii de Ortopedie-Traumatologie cu următoarele diagnostice: Osteită cronică femur stâng; fistulă coapsă stângă; gonartroză secundară stângă; hipotrofie cvadriceps stâng; fractură 1/3 medie inferioară femur stâng operată, infectată; fractură cuminutivă condil femural intern operată; politraumatism; traumatism cranio cerebral; traumatism toracic cu fracturi costale; ards pottraumatic; hemopneumotorax, fractura 1/3 medie ulna stângă.

Pentru colegul nostru, fost poliţist de frontieră la I.J.P.F. Iaşi, cariera şi evoluţia profesională în această profesie s-a oprit la vârsta de 24 de ani din cauza unui accident rutier, petrecut în luna septembrie 2008, eveniment în care a suferit mai multe fracturi aparent fără probleme de vindecare. La spital, în loc să se facă bine, starea lui de sănătate s-a înrăutăţit. Pe lângă traumatismele provocate de accident, vindecabile de altfel, acesta a căpătat o infecţie cu stafilococ auriu, una dintre cele mai grave. Infecţia „căpătată” i-a „mâncat” pur şi simplu piciorul, care acum este mai scurt decât celălalt. Mai îngrijorător pentru colegul nostru este că, după 10 operaţii la piciorul stâng, din care 8 în România şi 2 în Germania, nu poate călca în pământ.

Având în vedere că în România au fost epuizate toate metodele terapeutice disponibile singura solutie a colegului nostru, pentru a duce o viaţă normală, este o nouă reintervenţie chirurgicală în Italia, la Institutul Ortopedic Bologna ale cărui costuri se ridică la aproximativ 25.000 de euro.

Acum, ajutorul pentru colegul nostru şi familia acestuia, greu încercată, nu poate veni decât de la Dumnezeu şi de la dumneavoastră.

Printr-un gest de solidaritate noi, membrii de sindicat şi orice alt binevoitor, putem contribui la ajutorarea atât din punct de vedere moral cât mai ales financiar printr-o contribuţie benevolă.

În aceste momente, pentru el şi familia lui orice sumă contează.

Pentru strângerea banilor sunt deschise 2 conturi:

ÎN LEI – RO 19 BRDE 070 SV 17869070700

ÎN EURO – RO 55 BRDE 070 SV 25351900700

la banca BRD al cărui titular este ISTRATE MARICICA, CNP 2650615070013. Telefon de contact 0741187297.

În speranţa că apelul nostru va avea ecou în inimile şi sufletele dumneavoastră, vă rugăm stimaţi colegi să vă solidarizaţi cu noi şi cu familia colegului nostru pentru a-l ajuta să depăşească aceste momente grele.

Vă mulţumim