Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, acceptati modul in care utilizam cookie-urile. Mai multe detalii      ×
 
Apeluri umanitare

Dragi colegi, prieteni de suflet, oameni buni,

Dorim să împărtăşim cu dumneavoastră un caz dureros despre care avem cunoştinţă şi pe care sperăm să nu îl ocoliţi. Vă mulţumim anticipat pentru orice ajutor umanitar veţi putea oferi spre alinarea suferinţelor unui poliţist greu încercat.

Este vorba despre colegul nostru, agent şef FLORESCU TĂNASE-GABRIEL, lucrător in cadrul poliţiei rutiere Constanţa, care în ziua de 12.12.2009, aflându-se în exercitarea atribuţiunilor de serviciu efectuând cercetarea la faţa locului a unui accident rutier, a fost lovit de un autoturism condus imprudent de un şofer care nu a ţinut cont de condiţiile meteo.

În urma accidentului colegul nostru a suferit un traumatism prin strivirea gambei stângi, cu fractură deschisă tip III şi ischemie ireversibilă.

Colegul nostru a fost internat la secţia de ortopedie a Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti, unde a suferit o intervenţie chirurgicală prin care i s-a amputat 1/3 din piciorul stâng.

Pentru a duce o viaţă normală îi este necesară o proteză care costă aproximativ 50.000 de euro.

Acum, ajutorul pentru colegul nostru şi familia acestuia, greu încercată, nu poate veni decât de la Dumnezeu şi de la dumneavoastră.

Printr-un gest de solidaritate noi, membrii de sindicat şi orice alt binevoitor, putem contribui la ajutorarea atât din punct de vedere moral cât mai ales financiar printr-o contribuţie benevolă.

În aceste momente, pentru el şi familia lui orice sumă contează.

Pentru strângerea banilor este deschis contul IBAN – RO94RZBR0000060002576670, la banca Raiffeisen Bank al cărui titular este FLORESCU TĂNASE-GABRIEL, CNP 1760624131278.

În speranţa că apelul nostru va avea ecou în inimile şi sufletele dumneavoastră, vă rugăm stimaţi colegi să vă solidarizaţi cu noi şi cu familia colegului nostru pentru a-l ajuta să depăşească aceste momente grele.

Vă mulţumim