Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, acceptati modul in care utilizam cookie-urile. Mai multe detalii      ×
 
Apeluri umanitare

Apel umanitar

Dragi colegi,

Dorim sa impartasim cu dumneavoastra un caz dureros despre care avem cunostinta si pe care speram sa nu il ocoliti. Va multumim anticipat pentru orice ajutor umanitar veti putea oferi spre alinarea suferintelor unei familiii de politist.

Este vorba de familia colegului nostru si a membrului SNPPC agent sef de politie OLTEAN IOAN decedat la varsta de doar 42 ani.

Mentionam faptul ca familia politistului se afla intr-o situatie financiara extrema, veniturile realizate de sotie neacoperind rata lunara a creditului ipotecar.

Convinsi fiind de spiIritul de solidaritate al colegilor si membrilor nostri de sindicat din intreaga tara care doresc sa ajute familia colegului nostru decedat, transmitem datele necesare virarii sumelor de bani in contul RO69BTRL01301201D09378XX deschis la Banca Transilvania – sucursala Cluj Napoca, titular OLTEAN FLORENTINA REGHINA, CNP 2700420241522, cu mentiunea ajutor umanitar.

In speranta ca cele transmise vor fi auzite de colegii nostri si vor da curs apelului umanitar, noi le multumim anticipat si le dorim multa sanatate alaturi de cei dragi.

CU STIMA,

PRESEDINTE B.E.T. AL S.N.P.P.C. CLUJ

FRENT DOREL