Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, acceptati modul in care utilizam cookie-urile. Mai multe detalii      ×
 
Apeluri umanitare

APEL UMANITAR

Colegul nostru FÂŢĂ ADRIAN SORIN, de la Scoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” - Câmpina, traversează împreună cu familia sa o perioadă dificilă a vieţii deoarece, fetiţa lor MARA s-a născut cu Sindromul Down. Această boală a făcut ca micuţa MARA să înceapă şedinţele de kinetoterapie şi masaj încă de la vârsta de 4 luni, iar, în prezent, la vârsta de 3 ani, va începe şedinţele de logopedie.

Pentru a fi pe înţelesul tuturor menţionăm că Sindromul Down se manifestă prin faptul că fiecare celulă are un cromozom în plus faţă de normal, iar acest lucru are ca efect un dezechilibru biologic care reduce în mod variabil, dar specific, funcţiile psihice şi fizice. Pentru a se obţine rezultate optime cu un copil afectat de Sindromul Down se începe de la o vârstă precoce, în sânul familiei, prin stimularea psiho-motorie a copilului, educarea limbajului şi a scrisului acestuia şi continuând cu activităţi de socializare şi susţinere în perioada preşcolară, şcolară şi post-şcolară până la integrarea pozitivă în muncă.

Din primele clipe de viaţă ale Marei, părinţii acesteia au învăţat să treacă peste greutăţi ca şi cum ar traversa strada, au învăţat să lupte şi să invingă. Şi asta, nu pentru că sunt puternici...ci pentru că acest copil le dă o lecţie de viaţă în fiecare zi.

Printr-un gest de solidaritate, absolut necesar în aceste momente dificile din viaţa copilului colegului nostru şi pentru familia acestuia, noi membrii de sindicat şi nu numai, putem contribui la susţinerea costului tratamentului foarte îndelungat al acestei boli.

Pentru sustinerea financiară a Marei se pot face donaţii în contul: RO18BRDE300SV83292423000, titular de cont FÂŢĂ ADRIAN SORIN, CNP : 1830729295901, tel. 0726716838, 0762217053.

În speranţa că apelul nostru va avea ecou în inimile şi sufletele dumneavoastră, vă rugăm stimaţi colegi să vă solidarizaţi cu noi şi cu familia colegului nostru în greaua încercare de a-i oferi o viaţă normală acestui copil.

BIROUL EXECUTIV CENTRAL