Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, acceptati modul in care utilizam cookie-urile. Mai multe detalii      ×
 
Apeluri umanitare

Apel umanitar

Dragi colegi,

dorim sa va supunem atenţiei dumneavoastră o problemă dureroasă care sperăm să nu vă lase indiferenţi şi să vă înduplece astfel încât să vă alăturaţi nouă şi împreună să contribuim la salvarea unei vieţi omeneşti.

În 2009 colegul nostru ag.şef CHIRICA ROMEO din cadrul I.P.J. Iaşi Secţia 2 Poliţie a primit o veste ucigaşă: fiul său CHIRICA ANDREI în vârstă de 15 ani, a fost diagnosticat cu Limfom Hodgkin std.III (histologie : scleroză nodulară) boală cunoscută şi sub denumirea de : cancer ganglionar.

De atunci pentru familia CHIRICA a început calvarul.

În anul 2010 soţia sa a fost trimisă în şomaj ca urmare a privatizării instituţiei unde lucra la acea dată. Acum ROMEO CHIRICA este nevoit ca din salariul său de agent la Compartimentul Investigaţii Criminale să întreţină patru suflete şi să facă faţă cheltuielilor tot mai mari ocazionate de tratamentul fiului său care necesită un transplant de celule stem la un spital din Italia. Costul acestui transplant cu tot cu cheltuielile ocazionate de transport, tratament şi medicaţie este estimat la suma de 100.000 de euro.

Fundaţia "Sfântul Nicolae – Ocrotitorul Poliţiştilor" l-a sprijinit financiar pe dl. CHIRICA ROMEO de când se confruntă cu acest mare necaz şi îl sprijină în continuare în limita posibilităţilor însă suma necesară transplantului depăşeşte posibilităţile financiare ale acesteia în condiţiile în care numai la Iaşi pe data de 14.03.2011 am primit trei cereri asemănătoare de întrajutorare. Există şi alte soluţii pe care le vom folosi, am făcut apel la diferite alte categorii profesionale şi ni s-a promis sprijin, însă cei în care ne punem speranţa cel mai mult sunteţi dumneavoastră şi puteţi contribui fie prin depunerea unor sume de bani în contul ROO9BRDE240SV18716902400, fie prin completarea şi depunerea fişei 230 pe anul 2010 la Fundaţia „ Sfântul Nicolae – Ocrotitorul Poliţiştilor”. Această fişă o puteţi primi de la delegaţii sindicali ai SNPPC şi tot la ei o puteţi depune după completare.

Miracolul pentru ANDREI CHIRICA nu poate veni decât de la dumneavoastră.

Telefon de contact : 0746182530 CHIRICA ROMEO

Cu deosebită stimă,

Biroul Teritorial al SNPPC din IPJ Iaşi