Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, acceptati modul in care utilizam cookie-urile. Mai multe detalii      ×
 
Apeluri umanitare

APEL UMANITAR

Omul este supus celor mai diverse încercări pe durata întregii vieţi. Unele dintre acestea sunt suportabile, altele sunt de-a dreptul împovărătoare şi pot îngenunchia şi cele mai tari caractere. În aceste din urmă situaţii, a simţi solidaritatea colegilor, prietenilor, a OAMENILOR cu care ai trăit şi lucrat o viaţă întreagă, constituie un adevărat DAR DUMNEZEESC.

Într-un astfel de moment se află domnul VIERU SIMIONESCU PAUL MARIAN, în vârstă de 38 de ani, agent şef de poliţie la IPJ Iaşi până la data de 24 iulie 2010, când a fost obligat să se pensioneze pe caz de boală.

Boala de care suferă este LEUCEMIE ACUTĂ MIELOBLASTICĂ şi necesită tratament medicamentos cu citostatice. Până acum familia a cheltuit sume enorme pentru tratament, însă familia nu mai poate suporta singură această încercare.

De aceea, vă adresăm rugămintea de a da dovadă de solidaritate şi generozitate, prin contribuţiile dumneavostră băneşti, benevole, putând contribui la susţinerea financiară a tratamentului costisitor şi, eventual, o intervenţie chirurgicală, care îi poate salva viaţa. În acest sens a fost deschis contul RO35BPOS24407067306RON01 la Bancpost, Sucursala Moldova, Cabinet medical VIERU SIMIONESCU (soţia poliţistului).

Biroul Executiv Central al S.N.P.P.C.

documente boala